White Labs WLP644 Saccharomyces bruxellensis Trois
Prekvasenie: 85%+
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Tento kmeň produkuje mierne kyslé pivo s vôňou po mangu a ananáse. Nie je to Brettanomyces, aj keď takto bol donedávna označovaný a vykazuje charakteristiky Brettanomyces. Bez obáv s nimi spojených.
Dôležité informácie o používaní, dávkovaní a príprave startera TU
Prekvasenie: 85%+
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-34-644
Označené: Flanders Red, Flanders Brown